Masthead header

 

Sedintele foto pentru BEBELUSI :

Sedintele foto pentru bebelusii care inca nu au inceput sa mearga este recomandat sa le faceti in interior, unde putem schimba cu usurinta mai multe accesorii. Recuzita mea este bogata si consta in caciulite crosetate, bentite, fustite tutu, papioane, ochelari, palarioare, hamac, melc crosetat, paturi, cosulete etc plus numeroase decoruri. Puteti apela la un fotograf profesionist la orice etapa in dezvoltare dar nu uitati sa surprindeti momentele in care bebe isi poate ridica privirea si capul precum si momentul in care bebe sta in fundulet.

Bebelusii care merg deja este indicat sa fie fotografiati afara deoarece in aceasta etapa nu mai au rabdare sa stea intr-un singur loc. Odata ce au facut primii pasi, sunt dornici sa exploreze si atunci cel mai bine ei pot fi surprinsi intr-un parc. Fotografiile in natura, fie iarna, vara, primavara sau toamna, au farmecul lor. Ne axam mai mult pe diferite momente si pozitii.

 

Sedintele foto pentru COPII :

Copiii vor sa alerge, sa se joace, sa stea in iarba, sa sara in sus, sa faca baloane, sa priveasca cerul. Ii vom lasa sa faca toate aceste lucruri si ii vom fotografia in acelasi timp. Se pot schimba 2-3 tinute, in functie de dispozitia copilului.