Masthead header

 

SEDINTA FOTO NOU NASCUT

Sedinta foto pentru nou nascut este recomandat sa fie facuta pana in trei saptamani de la nastere (de preferat in primele 10 zile)
Cei mici dorm mai mult in aceasta perioada iar anumite pozitii din timpul sedintelor foto pot fi facute doar acum.  Parintii vor primi indicatii complete inainte de sedinta foto de nou nascut.

Tipul de sedinta foto pe care il fac eu este unul relaxat. Bebelusul NU va fi infasat strans, nu va fi pus in pozitii incomode. NU vom astepta ore sa adoarma ci vom face asa cum vrea bebe. Daca doarme foarte bine, daca nu doarme este iar ok pentru mine. Incerc intotdeauna sa ma incadrez intr o ora jumate atat pentru comfortul bebelusului cat si pentru al parintilor. Va sfatuiesc sa mi studiati portofoliul pentru ca arata exact tipul de sedinta foto pe care il fac. Bebelusul sta comod, il asezam in majoritatea pozitiilor pe spate in diverse decoruri. 

Toata recuzita pe care o vedeti in fotografii este a mea dar puteti aduce si lucruri personale. Sedinta foto de nou nascut dureaza intr o o ora jumate si doua ore. Primiti intre 50 si 70 de fotografii.