Masthead header

 

 

Numele meu este Andreea Gutiu , sunt fotograf profesionist si totodata mamica a doi copii. Din pasiunea mea pentru fotografie si experienta cu cei mici, am reusit sa imi indeplinesc visul. Este frumos sa faci ceea ce iti place si te indemn si pe tine, cel care citesti acest mesaj sa iti urmezi visele.

As vrea sa va zic in continuare cateva lucruri despre mine :

 

Am absolvit cursul de fotografie de la Sala Dalles din Bucuresti.

Impreuna cu revista QBEBE, am lansat un calendar plin de copii frumosi pe anul 2015 pe care il puteti vedea mai jos

 

 

In 2014 am predat cursul de fotografie organizat de FOREVER YOUNG din Constanta unor cursanti deosebiti care mi-au ramas in suflet. Daca cititi aceste randuri, dragi elevi, va spun ca mi-e tare dor de orele noastre de fotografie. Predatul este cea de-a doua pasiune a mea si v-am impartasit cu drag toate informatiile

 

 

Aici l-am cunoscut pe domnul Marcel, un fotograf pasionat de natura si calatorii, care isi dorea foarte mult un aparat foto profesionist. Asa ca…intr-o noapte de decembrie, in preajma Craciunului, impreuna cu doi oameni pe care ii apreciez foarte mult Mihai Gagiu si Dragos Asaftei, ne-am gandit sa ii facem domnului Marcel o bucurie si sa ii facem cumva rost de un aparat foto pe care el nu avut posibilitatea sa il achizitioneze. Dragos a pus la cale o campanie de strangere de fonduri si am fost uimiti sa vedem cate raspunsuri pozitive si imediate am avut. A fost o bucurie extraordinara pentru noi si daca puteti face o fapta buna…nu stati pe ganduri.

 

Si intr-o zi m-am gandit ca parintii ar trebui chiar ei sa stie cum sa isi fotografieze copilul, inca din maternitate. In colaborare cu REVISTA COPII SI PARINTI, BEBETEI si F64, am organizat si predat in Bucuresti WORKSHOPUL intitulat CUM SA FOTOGRAFIEM COPILUL. Participarea este gratuita pentru parinti si va astept cu drag la urmatoarele workshopuri.

 

 

A urmat un workshop de fotografie si la malul marii, in Constanta, organizat de KOOL MEDIA si CARTURESTI in cadrul caruia am invatat tinerii parinti cum sa isi fotografieze bebelusii si copiii mai mare, trucuri si „retete” pentru o mini sedinta foto reusita acasa.

 

 

Cu ocazia zilei de 1 iunie 2015, am fost invitata la TV NEPTUN de Elena Calcan, la emisiunea ASTA-I VIATA, unde am impartasit secretele unei sedinte foto reusite facute de parinti copiiilor.

 

A urmat un nou workshop, tot pentru parinti si tot la Constanta, organizat de Kool Media si gazduit de Libraria Carturesti


 

APARITII IN MASS MEDIA