Intrebari frecvente

1  Care sunt varstele cele mai indicate pentru sedintele foto cu bebelusi si copii ?

RASPUNS: Sedinta foto de nou nascut (care se face pana in 14 zile), sedinta foto de 3- 4-5-6 luni cand bebe sta pe burtica si isi ridica capusorul bine de tot si il mentine sus, sedinta foto cand bebe sta in fundulet fara sprijin (de obicei pe la 8-9-10 luni. e important sa nu apuce sa mearga pentru ca nu mai reusim aceleasi cadre) si sedinta foto de 1 an numita si SMASH THE CAKE. Multi parinti inglobeaza cumva sedinta smash the cake cu cea de 8 luni dar nu reusim cu toti bebelusii acest lucru pentru ca, odata ce apuca sa mearga in picioare, ei nu mai au aceeasi dispozitie sa stea jos sa facem fotografii si va fi mult mai greu. Dupa aceasta varsta, ii puteti aduce oricand doriti dumneavoastra. Nu ratati sedintele foto de PRIMAVARA (gradina japoneza),TOAMNA , CRACIUN si PASTE.


2.  Sedinta foto de NOU NASCUT se poate face si la o luna de la nastere? 

Raspuns: NU. Bebelusii nu mai dorm ca in primele zile si nu ii putem aranja in diverse pozitii.


3. Aveti dumneavostra recuzita la studio?

RASPUNS: DA. Pentru nou nascuti si bebelusi pana intr un an si un pic am eu plus o multitudine de rochite pana in 4 ani. Mamele pot gasi si ele rochii asortate cu cele mici

4. Cate DECORURI folositi?

RASPUNS: Depinde numai de cheful bebelusilor cate decoruri ne lasa sa folosim. In general cam 4-5 decoruri


5. Cat DUREAZA o sedinta foto?

RASPUNS: Sedinta foto de nou nascut dureaza intr o ora jumate si doua. Sedinta foto cu bebelusi dureaza in jur de o ora dar ne vom stradui sa terminam mai repede pentru ca ei isi pierd rabdarea. Sedinte foto de maternitate dureaza in jur de o ora jumate


6. Cum primim fotografiile?

RASPUNS: Le primiti intr o galerie online cu parola de unde le downloadati dvs la marime originala


7. CAND PRIMIM FOTOGRAFIILE:

RASPUNS: intre 3 si 4 saptamani, uneori 5 in functie de numarul de solicitari


8. De ce dureaza atat de mult prelucrarea ?

RASPUNS: Luati in calcul ca un fotograf ocupat are multe ore pe zi la studio sedinte foto zi de zi, inclusiv sambata si duminica. Editarea unei sedinte foto dureaza in jur de 3 ore. Problema este gasirea acelor 3 ore libere. Deci editarea sedintei dvs nu dureaza 3-4 saptamani ci gasirea timpului disponibil pentru editare dureaza atat.


9. De ce nu ne dati fotografiile asa cum sunt , brute?

RASPUNS: De ce as da fotografii in care se vede caloriferul de langa perete sau podeaua din dreapta fundalului? In momentul in care fotografiez, iau un cadru mai larg sa fiu sigura ca incadrez corect toate elementele din poza, dupa care urmeaza sa refac in editare fundalul. Lucram pe fundaluri de canvas pictat sau vinil si nu intotdeauna sunt asa de mari cum ne am dori. In afara de asta fiecare fotograf are un anumit look al fotografiilor , un fel de semnatura care se da prin editare. Poate unele fotografii au iesit mai inchise decat trebuie, in functie de inspiratia de moment. Asa ca trebuie umblat la luminozitate. Si daca tot veniti la un fotograf profesionist atunci haideti sa ii respectam si munca. O fotografie bruta reprezinta o reclama proasta pentru majoritatea fotografilor.


10. Primim toate fotografiile?

RASPUNS : primiti in jur de 40-50, asa cum scrie si pe site.  Pentru a prinde o poza clara, trebuie sa fotografiez si de 10 ori consecutiv acelasi cadru identic deoarece bebelusii se misca mult. Multe din fotografii ies miscate, cu ochii inchisi, gura stramba, cu spatele, cu etc etc. Acele fotografii vor fi sterse si nu, nu le veti primi. In intervalul de o ora cu un copilas cam atatea fotografii ies ok.

Nu este permisa salvarea fotografiilor
APEL TELEFONIC