Sedinta foto nou nascut

FOTOGRAFBEBE.RO

SEDINTA FOTO NOU NASCUT

SEDINTE FOTO NOU NASCUT

 PRET SEDINTA FOTO NOU NASCUT: 690 LEI

  • NUMAR FOTOGRAFII: in jur de 50
  • CUM SE LIVREAZA FOTOGRAFIILE: in galerie online cu parola
  • CATE DECORURI SUNT: 6 decoruri spectaculoase
  • BONUS !!! : Unul din decoruri este special creat pentru a putea fi folosit pe invitatia pentru
  • BOTEZ RECUZITA: patuturi de toate culorile, cercuri cu flori, luna, avion, barcuta, ciubare, inima etc (vizionati si pagina de recuzita)
  • TINUTE : Bentite, costumase, infasari, accesorii
  • BONUS !!! : ROCHII SPECTACULOASE PENTRU MAMICI, ASORTATE CU BEBELUSUL !!!
  • PARINTII sau FRATII APAR IN FOTOGRAFII: DA
  • CAT DUREAZA SEDINTA: o ora jumate spre doua

Sedinta foto pentru nou nascut este recomandat sa fie facuta pana in 14 zile de la nastere.  Personal prefer 9 zile. In aceasta perioada bebelusii sunt mai somnolenti si atunci putem face cadrele cu ei dormind.

Principala grija a parintilor la acest tip de sedinta foto este ca nou nascutul nu va dormi. Experienta mi-a aratat totusi ca nu exista o regula. Am avut bebelusi de 9 zile care nu au dormit deloc si bebelusi de 14  zile care au dormit tun si invers. Pur si simplu fiecare bebelus este diferit. Bebe poate avea o zi buna sau nu. Acelasi bebelus poate dormi foarte mult luni iar marti cand e programata sedinta foto…sa nu doarma deloc. Stati linistiti, cadrele sunt la fel de frumoase si cu ochii deschisi. Asa ca..dorm sau nu, sedinta foto va avea loc oricum, conteaza doar sa nu planga.

Tipul de sedinta foto pe care il fac eu este unul relaxat. Bebelusul NU va fi infasat strans, nu va fi pus in pozitii incomode. NU vom astepta ore sa adoarma ci vom face asa cum vrea bebe. Incerc intotdeauna sa ma incadrez intr o ora jumate atat pentru comfortul bebelusului cat si pentru al parintilor. Va sfatuiesc sa mi studiati portofoliul pentru ca vedea exact tipul de sedinta foto pe care il fac. Bebelusul sta comod, il asezam in majoritatea pozitiilor pe spate in diverse decoruri. Parintii apar  si ei in cadre asa ca le recomand sa vina pregatiti cu o singura tinuta de preferat in culori neutre si uni.

Va rog mult sa aduceti tot ce este necesar : scutece, lapte praf, apa, incalzitor, servetele, suzeta, aleza, etc

Toata recuzita pe care o vedeti in fotografii este a mea dar puteti aduce si lucruri personale.  

FOTOGRAFBEBE.RO

PROGRAMEAZA-TE CHIAR ACUM!

Telefon: 0786 270 256 | WhatsApp: 0786 270 256

Nu este permisa salvarea fotografiilor
APEL TELEFONIC